8/05/2011

Interview with Marcus Momsen

Ahojte ,no je tu daľšia skvelá správa ! Mám pre vás rozhovor s jedním z mojich obľúbených bloggerov.Tento krát s Marcusom Momsenom,ktorého môžete poznať aj z blogov  http://marcus-von-gold.blog.cz/ a http://marcusmomsen.blogspot.com/ . Tak a tu je ten skvelý rozhovor za ktorý som samozrejme veľmi vdačná :))




Tak a prvá otázka je o blogu,prečo si začal blogovať ? Vo svete blogerov je dosť nezvyčajné aby blogoval chalan,ale úprimne presne toto ma zaujalo (tvoj štýl a vkus).No tak ako to vlastne je ? 
Prečo som začal blogovať? To je otázka na ktorú teraz ani ja sám neviem odpovedať. Je to dosť také zložité. Bral som to ako novú výzvu a možnosť vyspovedať sa a ukázať že tu žijem aj ja. Vcelku si myslím že sa to podarilo :]

Čo ťa najviac inšpiruje ?(alebo aj kde sa inšpiruješ ) ,a aký štýl ti najviac sedí ? 
 Inšpirácie mám vo svojej hlave každý boží deň. Vždy večer keď sa chystám spať premýšlam nad tým čo si oblečiem na druhý deň , Mám to tak nejak dopredu pripravené. Ale samozrejme že na druhý deň ráno to ešte zmením a dám tam niečo iné :D ináč môj štýl je vcelku jednoduchý a zároveň pre ostatných ľudí/chalanov/ dosť zložitý :D Základ môjho šatníka robia slim jeans, košele/maxi košele/, voľné tričká svetre, kardigány a rôzne iné. Doprajem si samozrejme rašej niečo drahšie , čo mi vydrží aj viacej ako mesačné používanie :D Neuznávam New Yorker a tieto rôzne teraz n.1 značky :]

Kto je tvor vzor a najväčší zdroj inšpirácie ? (Myslím že na toto by som dokázala odpovedať aj za teba ...Alexander McQueen ,však ? ) A ak je to teda vážne on tak nám povedz prečo akurát on s jeho módou ? :)
Máš pravdu najväčším vzorom v oblasti módy je pre mňa Alexander Lee McQueen. Jeho móda mi dala naozaj veľa a začal som sa aj ja inak pozerať na oblečenie a vkus. Celkovo to zmenilo môj pohľad na modeling . Ďakujem mu zato !

Máš nejaký sen,niečo kam by si sa chcel dostať ?Napríklad aj ohladne blogu.Alebo bloguješ len pre zábavu ? Ako to teda je ?
Môj životný sen? Kedže som chodil na umeleckú školu/odevný dizajn/ tak mojím snom je stále dať na trh moju vlastnú značku . Samozrejme nie na Slovensku a stým bola spojená aj pracovná stáž v ateliéry McQueen/samozrejme stále to platí len škoda že bez hlavného aktéra/

Zaujímalo by ma tiež kto ťa fotí ? (pretože tie fotky...no proste wow), a aj tie upravené ! Big Like !
Ďakujem za pochvalu ohladne mojích fotiek :] a fotí ma buď Stanka / Cherry Stella/, alebo fotografi :] a upravujeme to niekedy spolu a niekedy sa nechám prekvapiť celkovým výsledkom :D 

Aký je tvoj vzťah s Cherry Stellou /Stankou? (myslím kamarátsky).Ako ste sa spoznali atd. A čo pre teba znamená?
Čo pre mňa znamená Stanka? hmm v podstate všetko. Ona mi dala toho strašne veľa a som jej za to vďačný :] A ako sme sa spoznali? ako ináč len v alkoholickom opojení na jednej párty .

A ešte by si nám mohol povedať niečo čo o tebe nevieme :))
Niečo čo o mne nikto nevie? :D myslím si že na blogy píšem toho dosť zo svojho súkromia a to čo tam nepíšem je mojím tajomstvom . :)

Aký život by si chcel žiť ? Alebo bez čoho by si proste neprežil ?
Ako by som chcel žiť. To je taká strašne otázka do budúcnosti a ja som človek čo žije prítomnosťou. Ale samozrejme mám svoje plány ale tie si zatiaľ nechám pre seba a na blogoch sa budete mať na čo tešiť :]

Tak a to je na dnes všetko.Marcusovi samozrejme dakujem ,a nezabudnite zavítať aj na jeho skvelé blogy http://marcusmomsen.blogspot.com/ a http://marcus-von-gold.blog.cz/ .Pekný deň :)

2 komentáre:

  1. Ten chalan je bohovský! :D.
    Jednoducho obdivujem jeho zmýšľanie, štýl nie len písania ale aj životného štýlu. :).

    Páči sa mi tvoje spovedanie blogerov, a páči sa mí tvoj blog ;).

    http://theworldbykejmy.blogspot.com/.
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)