8/28/2011

New in

Ahojte :) Dnes pre vás nemám nejaký veľmi preveľmi obsažný post ako minule,ale aspoň vám ukážem čo mám nové :) A skoro som zabudla ...nechajte sa inšpirovať nechtami a lá "hviezdne nebo" :)) bye bye 



Viem,nemám dokonalé nechty,ale musíte uznať že tá farba je skvelá...


...a ak ich chcete tiež ,budete potrebovať laky ne nechty .Prvý som použila lak Barbra cosmetiques (odtieň sa asi nedozvieme :// ) ,a druhý som použila N.Y.C. Color odtieň 243B (mimochodom ten modrý lak je príliš vodový ,a tak odporúčam použiť alternatívu ,a to napríklad značku She ,Essence alebo podobne ).


Ako alternatívu tiež možno použiť aj tieto dva laky.Prvý Rimmel London odtieň 500 Peppermint a druhý Essence odtieň 06 edward .Skúsila som aj túto kombináciu ale ja rozhodne hlasujem za tú modrú.


A už asi podľa názvu tušíte ,že mám niečo nové.Je to nová sada na manikúru .Zamilovala som sa hlavne do toho kvetinového vzoru.Kúpila som si aj masku na tvár ,o ktorej vám v blízkej dobe určite napíšem .Mimochodom nakupovala som v H&M. 


A už len nové módne magazíny. :) A čo máte nové vy ? Rada sa nechám inšpirovať vašimi blogmi ,tak mi tu kľudne nechajte link :) 

4 komentáre:

  1. Krásne laky!

    http://theworldbykejmy.blogspot.com/.
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne laky!!:O hlavne ten NYC! asi som sa zamilovala aj ja o toho kvetinkoveho vzoru:P a mám aj ja sadu tých masiek:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super laky těším se až je uvidím na tobě

    OdpovedaťOdstrániť
  4. všimla som si že si kupuješ rôzne časáky..chcela by som sa ťa preto opýtať ktorý je najlepší..ja si už 4 roky bez prestávky kupujem IN.ko- teraz už Evu girl..chcela by som si niekedy kúpiť aj INstyle alebo Joy..alebo vieš ešte o nejakom dobrom??

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)