1/04/2012

The best bloggers -Part 2

 Ách, čo som to ja za blogerku!? Ani šťastné a veselé,ani šastný nový rok som vám nepopriala.Mala by som si napraviť reputáciu,však? Tak vám teda posielam pusu a po 100 rokoch pridávam aj nový článok.
Áno,nový článok nie je zrovna o tom ,aké som mala Vianoce či Silvestra ,ale o mojich najobľúbenejších blogeroch. 


Ako prvého by som vám chcela predstaviť Patrika z blogu http://madebyboy.blogspot.com/. Ak chcete vidieť dokonale skombinovaný elegantný,hravý a sexy štýl ,tak sa vám určite oplatí kliknúť.Mimochodom ďalšia vec čo na ňom zbožňujem je jeho písanie.Jeho prenesenie myšlienok do slov,viet a textu je priam fascinujúce.Tiež by som chcela raz vedieť tak písať.
Fotka je z júna,ale je ..proste naj.

A duhý je Kamil z blogu http://www.totheedgewithyou.com/Rozhodne ma na jeho blogu zaujali topánky,ktoré má ako GIVEAWAY.Takto som sa o ňom aj dozvedela.A to nie je jediné čo je na jeho blogu super.Doslova milujem jeho štýl.Zbožňujem ako sa oblieka ,a že je mu jedno čo si kto myslí.On je oblečený dobre a vie to . To je pre neho/nás dôležité .
                            
Sľubujem ,že nabudúce už pripravím niečo svoje (napr. článok New in).Inak máte tiež nejakých svojich obľúbených blogerov? Rada sa na nich pozriem .Pekné prázdniny :))

8 komentárov:

  1. můj oblíbený blogger je Adam(www.iamgalla.com):)
    ..tak Kamil mně hodně zaujal, jdu se na jeho blog kouknout!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v tej knižke som v polke a je celkom zaujímavá, zo začiatku ma celkom nebavila, ale potom ma to chytlo :)) škoda, že nie je v slovenčine :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zbožňujem pekne oblečených chlapcov, môj favorit je zahraničný,. lebo na Slovensku ich je žalostne málo... Bohužiaľ

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teraz ako čítam, tak môj je presne Adam ako Šárkin :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak ja mám práve Patrika za obľúbeného.. :)a idem pozrieť na Kamilov bolg! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Šárka a Baška(: Adama poznám je super,ale v tomto článku som chcela skôr poukázať na tých slovenských blogerov.A hej ,to je pravda ,že ich je žalostne málo :/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ďakujem ti za milé slová! veľmi potešili :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)