1/16/2012

Inspiration - Fendi

Ahoj :) Po dlhšom čase som si našla minútku aj pre vás.Mám toho veľa -asi ako všetci.Je polrok a známky treba samozrejme opraviť.Nehnevajte sa na mňa ,ale chápete.Pýtali ste sa kedy budú ďalšie šaty,však ? V stredu. Chcete si povedať aké alebo to necháte na mňa ? Ja by som dala Little black dresses .Súhlas ? 
A dnes vám len ukážem čo ma inšpiruje .Áno,inšpirácia je moje najobľúbenejšie slovo -ako ste si už určite všimli :))No takže mňa inšpiruje make-up (ak sa to make-upom vôbec nazvať dá) .Je to niečo ako aplikovanie zlata a striebra na očné viečka.Tento nápad využíva kolekcia Fendi - jar 2012.Ževraj príprava jednej modelky pred prehliadkou trvá celú večnosť.Viem ,vždy trvá nejaký čas kým je modelka pripravená ísť na mólu ,ale toto musí byť super náročné.Tiež sa mi páčia aj maxi účesy ,ktorý pridávajú tomuto vzhľadu nový rozmer.Milujem to!
A vy ? Páčia sa vám alebo nie ? Je to niečo celkom nové a dosť fascinujúce.
Páčia sa vám tekéto články ? Pripravila by som ich kľudne aj viac (napríklad super je aj náhlad do kolekcie H&M spring/summer alebo aj do kolekcie Versace for  H&M cruise collection.Úžasné sú tiež kolekcie Louis Vuitton alebo Miu Miu a mohla by som pokračovať ešte dlho :)) )

7 komentárov:

  1. Hej Litlle black dress by bolo super. A tie oči! WOW! Niečo také by som potrebovala na karneval. Ale fakt super. Celý blog.

    Kristina

    OdpovedaťOdstrániť
  2. little black dress ano ! :)
    a to "líčení" je suprové) love it!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. little black dress majú odo mňa veľké ÁNO!a toto..no WOW!!!a ak spravíš článok ohľadom ničoho čo si vymenovala som za! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wáw :-D super nápad dať niečo také na oči :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A ešte bolo by super to H&M spring/summer , Versace for H&M cruise collection, Louis Vuitton alebo Miu Miu

    Kristina

    OdpovedaťOdstrániť
  6. obviously like your website however you have to take a look at the spelling on quite a few
    of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I in
    finding it very troublesome to inform the truth nevertheless
    I'll certainly come again again.

    Review my blog post How to prevent man boobs development?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)