1/08/2012

New in

Ako som sľúbila ,tak som aj urobila.Napísala som vám článok "New in" .Ako ste si asi už všimli nepíšem tieto články často.Ale teraz som sa rozhodla jeden napísať,pretože aj ja si rada čítam takéto články na iných blogoch .Áno,som nad mieru zvedavá :))
Takže prvá vec,ktorá nie je tak new ,ale však chápete :)) Je to pudrenka po babičke (ďakujem).
No nie je krásna !? Zbožňujem ju .
Bol by to príliš dlhý článok ,tak si ho rozkliknite :))
Ďalej som dostala knižku z archívu podľa vlastného výberu.Úprimne ?Neprečítala som si ju celú,ale obrázky som si pozrela milión krát. Marilyn 

Dostala som tiež kalendár s Audrey Hepburn :) Buď ona alebo NYC .Myslím,že som sa rozhodla dobre .Je krásny.Inak tiež to bol darček ,takže ďakujem Mo. 
Potom som dostala niečo ako náušnice.Nie sú zlé ,ale ani dobré.Ja neviem či sa mi páčia .Sú ako z inej dimenzie a hlavne ako z iného storočia /no z iného storočia naozaj sú/ .Od babičky.

Tiež mám transparentný púder od Catrice.Má krásny dizajn aj je veľmi pekný na tvári.Jediné mínus je ,že je príliš bledý.Máte s ním alebo s podobným skúsenosti ? 
Aha čo mám ! Dva najsuper ,najligotavejšie kúsky na svete.Milujem ich .A prečo nie sú farebné ? Pretože by som sa rada dokopala a urobila aj nejaké outfity ,tak nech máte prekvapenie :D 
(viem ,na prvý pohľad vyzerajú ako keby boli určené na maškarný ,ale verte mi -sú použiteľné )
Inak nové mám ešte tieto vzorky ,ktoré som dostala z Talianska .Máte niekto skúsenosti s touto kozmetikou ? http://www.erbolario.co.uk/ .
  
Ešte by som chcela odkázať tým štyrom babám ,ktorým sa to tu nepáči,že ja ich nenútim ,aby sem chodili a ani nič podobné.Názor im neberiem ,ale povedzme si úprimne ,ak mi to tu niekto komentuje anonymne tak asi nemá blog a nedokázal nič lepšie .Takže si tie svoje reči nechajte pre seba .A ešte niečo -nekradnite mi články a potom sa nevyhovárajte jeden na druhého .Vrcholne mi to lezie na nervy a som znechutená.A ako ste povedali ,sme v slobonej zemi a ja si budem písať čo chcem .Aj toto je jeden z dôvodov prečo to tu tak neznášam/myslím Slovensko/ .Každý druhý človek len závidí a ohovára..prípadne ešte kradne ,ale to už nechajme tak .Takže ak chce niekto kopírovať tak uveďte aspoň zdroj ,budem vďačná.


A nebojte sa,blogovať neprestanem :) Užite si deň a čakajte na plesové šaty.Už zajtra .

12 komentárov:

  1. hezké věci:) ..pudřenka po babičce je krásná:O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem :) Aspoň nejaké pekné komentáre .

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné :)
    ...a z neprajných si nič nerob, tých ešte bude :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty glitter topy jsou naprosto úžasné!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :D to s tou knizkou je zlate, ja skoro nikdy neprecitam celu ked su tam pekne obrazky :))





    ps ak mas zaujem pozyvam ta na giveaway! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tá kniha a kalendár sú úžasné! :) :) a pudrenka po babičke..WOW! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pudrenka vyhráva! ozajstný poklad je to...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja tiež nemám blog, som iba čitateľka a tvoj blog sa mi veľmi páči a závistlivých ľudí je asi všade kopa nie len u nás na sr ale čo už
    a ten púder s tou tvárou je pekný len to si dlho nevydrží teda tá tvár :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej :/ Máš šťastie ,že si nevidela tie komentáre - "krásne".
      A tá tvár ? No hej ,nevydržala ,ale to nevadí ...aj tak mám ten púder rada.Inak ďakujem za pekné komentáre a určite si klikni aj do môjho shopu -sú tam nové veci :))

      Odstrániť
  9. Nádherné veci, hlavne tá prvá púdrenka. Je úžasná! A tiež kalendár.
    Z ľudí, ktorí ťa kritizujú si nič nerob. Ak to nie je opodstatnená kritika, hlavne ak tú kritiku nevedia normálne na úrovni zdôvodniť, tak kritizujú len zo závisti. To sa žiaľ stáva na Slovensku pričasto. Nikomu nie je nič dobré, ale keď sa pozrieť naňho, tak je to obyčajný chudák, ktorý nedokázal nič. Jediný výkon takýchto ľudí je kritizovanie ostatných. Ako keby oni niekedy niečo viac dokázali. Netreba si to všímať. Máš úžasný blog, mne sa veľmi páči a nie som sama, tak hlavu hore. :) Si super!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)