1/27/2012

We love ....PINK !

GIVEAWAY
Niekedy som bola Barbie .Všetko sladké,všetko rúžové.Nie,že by sa to vrátilo ,ale v poslednom čase mám dosť ružovú náladu :)) Najprv som chcela pridať líčenie .Fotky sú však mizerné ,ale sľubujem ,že ružové líčenie pripravím ako "Valentínske".

Victoria's secret ! PINK collection ...


http://www.victoriassecret.com/
Tak nejako sa s toho stal článok o kolekcii PINK.Nebol to zámer ,takže pokračujem a ukážem vám aj iné ružové veci .Mimochodom zbožňujem túto kolekciu a tie ženy ...ách!

Ďalšia ružová vec ,ktorá ma uchvátila je tento Hello Kitty body splash by H&M.Hello Kitty moc nemilujem ,ale vonia vážne úžasne /na niekoho vkus príliš sladko/.Stál 3 eurá.
A ešte niečo .Doslova som sa zamilovala do vône týchto rúžov z Oriflame-u.Veľmi mi pripomínajú vôňu parfému Victor&Rolf Flowerbomb.Inak na perách vyzerajú viac ako balzám . Ostatné farby nájdete TU ,ale neviem ako voňajú.Tento môj je Oriflame-Lipmania - Flirty pink. Cena-2,50 eur. /Cena ,ak nie je v akcii je 5 eur/ Odporúčam !

Ďalši mini post o šatách je plánovaný na zajtra.Chcete vedieť ,aké šaty to budú alebo chcete prekvapenie ? :))
Majte krásny deň.

5 komentárov:

  1. Ani ja niesom rúžová barbie ale tieto veci. Milujem to. Rúžová nálada pred Valentýnom frčí. A na link sa už kliknúť. Neviem kde sa stala chyba. A doteraz to nešlo napraviť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Martina : mylíš na tie rúže ? Mne to ide,ale ak ti to stále nejde tak si daj oriflame.sk a tam nájdeš oddelenie Very me-pery a tam to už nájdeš určite :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Betty: Nie do toho Best Bloggers

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahá jasné chápem .Takže na tvojom blogu ,že ? Myslím ,že ti tam pred tým chýbala medzera,ale v podstate je to jedno .Ďakujem veľmi pekne ;)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)