3/13/2012

I love ...fashion magazines !

GIVEAWAY+
Módne časopisy alebo inak povedané závislosť.Mám ich doma snáď milión ...
Tieto časopisy do mojej zbierky pribudli len pred pár dňami.Sú to nemecké Glamour ,ktoré mi poslala Lenka .Vďaka ♥ 
Môj naj ? Harper's BAZAAR! Možno ste čakali ,že to bude Elle alebo Vogue.Harper's BAZAAR milujem vďaka rubrike o slávnych ľuďoch. Keď  v tejto rubrike bola Coco Chanel alebo Marilyn Monroe...alebo vlastne ktokoľvek iný čítala som to snáď 100 krát .

Mimochodom ...všimli ste si v stánkoch nové Geo ? Asi nie ,však ? Ani ja nie .Povedala mi to až teta.Čo vlastne ? No predsa to ,že na titulke je New York - to najdokonalejšie mesto módy na svete / ak nerátam Paríž/.V časopise nájdete asi 10 strán o mrakodrapoch a potom o zločine v NYC! :) Dozviete sa pár zaujímavosti ,pozriete si pár pekných fotiek a môžete pokračovať v snívaní .

Do mojej zbierky v najbližších dňoch pribudnú ...
 
ELLE /české/ - Konečne ! Zbožňujem tento časopis.Nech už ho mám doma ...Dúfam, že zajtra už bude v predaji aj na Slovensku.Elle oslavuje 18 rokov ,takže toto vydanie má 250 strán .Neskutočne sa teším. Myslím,že v Česku by mal byť k tomuto vydaniu aj darček /tričká / ,aké sa dozviete v marcovom vydaní - hneď na začiatku :)

VOGUE /britské/ - Prečo ? Pretože Lana Del Rey !!! Je neskutočná .Ako som pred pár dňami čítala TU ,ak ste o nej ešte nepočuli asi žijete pod kameňom /haha / .Nie ...teraz vážne! Je skvelá a v časopise má božské fotky v modeloch Prada .Najnovšie fotila šperky pre Versace .Jej kariéra sa sľubne rozbieha.Nebolo by odveci spomenúť aj jej hlas .Je dokonalý ...možno na živo nie ,ale texty a klip k pesničke Video games u mňa zabodovali.Dúfam,že zoženiem toto ešte marcové vydanie.

P.S. Dúfam ,že si jedného dňa založím knižnicu ,v ktorej budú len módne magazíny .Tiež dúfam,že zoženiem nejaké staré vydania Elle z 90. rokov.Ak viete ,kde ich zohnať dajte prosím vedieť .Vďaka.

Aké su vaše naj naj naj módne magazíny ? 

6 komentárov:

  1. tak to je pekná zbierka :) bolo by som super vlastniť nejaké staršie elle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. elle mám v plánu si taky koupit a navíc, když je jako dárek tričko:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ame na tom úplne rovnako :D Nevydržím týždeň bez nového časopisu :P Ale tvoja zbierka je skvelá :) Keď si raz založíš knižnicu, mňa budeš mať ako prvú zákazníčku :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love fashion magazine too! Love Vogue, elle, and Harpers´bazaar!!!
    regards.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. taky strašně miluju časopisy,hlavně Joy a Instyle :)
    krásný blog,sleduji tě :))*

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)