3/08/2012

MARNI

GIVEAWAY /končí už zajtra o 20:00 !!! /

MARNI ! Meno tejto značky je dnes najčastejšie skloňovaným slovom na všetkých blogoch . Práve dnes je ten deň ,kedy prichádza kolekcia MARNI pre H&M a táto móda sa stáva dostupnejšou pre veľa ľudí .

V tomto článku by som sa rada vyjadrila k tejto kolekcii aj ja.Určite nebudete všetci súhlasiť .Je mi to absolútne jasné.Ja vám názor neberiem ,tak ho neberte ani vy mne.Ja sa na túto kolekciu pozerám ako na veľmi nápaditú.Každý jeden kúsok je ušitý z naozaj kvalitných materiálov.Celkový vzhľad u mňa však nezabodoval .V tejto kolekcii sa mi skuočne páči len pár kúskov / tie čo vidíte dolu/.Nehovorím,že ostatné sú zlé ,ale určite by som si ich na seba nevzala.
Mrkla som aj na oficiálne stránky značky MARNI a ich móda ma celkovo nenadchla ,skôr  mi pripadala ako pre ženy po tridsiatke /nič proti nim samozrejme :)/ .Pravda je tiež,že určite nepatrím medzi ženy ,ktoré chce táto značka osloviť.Pár kúskov však vyrazilo dych aj mne ! Priam som sa zamilovala do šiat čo vidíte dolu .Sú skvelé .Najprv mi pripadali trochu ako nočná košeľa ,ale potom..ách ! Krásne sú .Tieto šaty sú pre mňa spolu s krásnym golierom /dolu/ asi najvýraznejšie a najzaujímavejšie kúsky celkovo.Veľmi preveľmi sa mi ,ale páčia materiály .Po tejto stránke MARNI z celého srdca milujem ! Toto je môj výber ...
Mimochodom...počuli ste / zažili ste ,že tie šatky MARNI ,ktoré boli ako darček k nákupu v H&M strihali na polovicu ,aby ich bolo viac . Chápete !? Ževraj to naozaj robili ...podotýkam ,že boli veľmi pekné a zároveň zničené.Škoda ich .

Na dnes to je všetko .Len pripomínam ,že GIVEAWAY končí už zajtra o 20:00! ...a čakajté giveaway+.Ďalší článok ? Kedy bude sa dozviete na fb blogu alebo keď vyhodnotím giveaway.

♥ KRÁSNY MEDZINÁRODNÝ DEŇ ŽIEN VÁM PRAJEM 

3 komentáre:

  1. súhlasím :) tie kúsky dole sú úžasné ale ostatné mi nepripadajú veľmi nositeľné :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niektoré veeci z tejto kolekcie mi pripadá...ách, ale väčšina nič moc...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa väčšinou kolekcia páči, aj keď sú to veci, čo by som nenosila... :) Takže asi s tebou súhlasím :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)