3/25/2012

New in - cosmetics

Konečne je vonku krásne a tak som cez týždeň po škole šla do mesta a bola som nakupovať.Nakúpila som dosť vecí .Po dlhom čase aj oblečenie ,ktoré vám však neukážem teraz ,ale dúfam ,že ho čoskoro uvidíte v outfit príspevkoch.
Nebola by som to ja ,keby som si nekúpila laky.Milujem tieto farby a celú nude glam kolekciu od Essence.Prvý lak je Essence / nude glam / 04 iced latte (1,39€) a druhý je tiež Essence 53 you belong to me (1,49€).
Novinkou medzi mojimi lakmi je aj tento .Skúsila som ho a je skvelý .Má absolútne dokonalú konzistenciu a aj farbu .Je to presne taká farba ,ktorú som zháňala .Tento je NYC - 200 rosy knows (2,50€) .
Konečne ! Zohnala som farbu na líčka a aj skvelý štetec :) Farba na líčka je trochu "zlomená" ,pretože mojej šikovnej sestričke spadla na zem .Už je v pohode - dala som ju dokopy a dá sa používať.Farba na líčka je Essence - Marble mania /kolekcia/ 01 SWIRLPOOL (3,50 €) a štetec je z drogérie Bipa /Rakúsko/ ( cca 2,30 € ).
Kúpila som si aj aplikátor na očné tiene (0,99€).Konečne prišiel aj balíček Oriflame a v ňom bola aj táto špirála.Milujem ju ! Naozaj je veľmi dobrá a mihalnice sa vôbec nezlepujú a ani sa netvoria hrudky - Oriflame (2€).Tiež mám novú aj túto "vecičku" na predlžovanie mihalníc od Catrice ( cca 3€) .Je v podobe linky a má sa aplikovať 30 dní a používať sa k nej má ešte predlžujúca špirála od Catrice.Ak ju zoženiem potom napíšem recenziu.
Už len posledné 2 veci .Prvý je hojivý zázrak z Oriflame (2€) s úžasnou vôňou čerešní a druhý je lesk od Essence 05 i like cotton candy .Má krásnu farbu ,ale je dosť výrazná ,takže nie na každý deň (aspoň nie pre mňa). Je to môj už druhý lesk Stay with me a som spokojná s oboma.A aj s aplikátorom ! :)

Máte doma nejakú novú kozmetiku / novinku ? Alebo máte skúsenosti s tou čo je hore ? 
Užite si víkend.

14 komentárov:

  1. hojivý zázrak by som veľmi chcela,musí byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hojivý zázrak z Oriflame a lak od NYC bych chtěla vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. V Maďarsku ,ale mamina hovorila ,že ich majú aj v 101 drogérií ,tak neviem :)

      Odstrániť
    2. áno, nedávno začala túto značku predávať aj 101 drogerie.. Ceny sú fakt nízke a ponuka je široká, oplatí sa :)

      Odstrániť
    3. Ano,už je aj na Slovensku značka NYC :) majú tam vela vecí,za nízku cenu ale bojím sa to kúpiť,že to bude zlá kvalita:/ máte s tým nejaké skusenosti?

      Odstrániť
    4. Ja som bola pozrieť v 101 drogérií či je to pravda ,že to tam všetko majú .A je ! Takže som si kúpila rúž a ak chcete napíšem recenziu .Plánujem si kúpiť ešte jeden a ešte by ma zaujímala aj kvalita fixy na pery :) Inak rúž je celkom kvalitný /za tú cenu určite/ .Takže toľko.

      Odstrániť
  4. hojivý zázrak mám aj ja a som si vážne spokojná(hlavne tá vôňa)a hrozne sa mi páčia tie laky od Essence,vybrala si naozaj pekné farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Marble tvářenku mám taky a je úžasná :) A ten třešňový zázračný kelímek bych moc chtěla vyzkoušet, tu vůni miluju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mám veľmi dobré skúsenosti s NYC inak nijaké novinky ani tak:) Vidím že si si urobila "menšie nákupy" a všetky veci sú super podľa mňa:) Višnový zázrak mám! A je to zázrak:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie laky sú skvelé! :D škoda že som tú kolekciu nude glam u nás zatiaľ nevidela... :P Všetko vyzerá tak lákavo :P

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na hojivý zázrak čakám, vonia nádherne

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten lak má naprosto úžasnou barvu !

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super věci! Chystám se vyzkoušet ten lesk na poslední fotce a tvářenku od Essence :)
    Super blog + odebírám :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)