7/13/2012

Rita Ora

Poznáte ma . Každú chvíľu počúvam niečo iné - obdivujem niečo iné, niekoho iného. Veľmi rýchlo si niekoho zamilujem . Naposledy to bola Marina and the Diamonds , predtým Lana Del Rey , teraz je to Rita Ora. Rozmýšlam , že začnem písať tieto články o ľuďoch ,ktorých obdivujem pravidelne . Čo vy na to ? 

A teraz k téme . Rita Ora ! Asi to už bude znieť divne , ale musím sa opakovať . Povedala som to o Lane a aj o Marine a teraz aj o Rite - je to úžasná a neskutočne inšpiratívna žena . Ako jej dve predchodkyne ma inšpiruje nie len skvelou hudbou ,ale aj štýlom . Hlavne štýlom . Rita má v sebe niečo tak bláznivé ,že keď sa oblečie elegantne dostane sa na nejaký "neutrál" ...alebo vlastne ani nie . Ona "neutrál" nikdy nebude . Vyčnieva z rady . V Amerike ju prezývajú aj "blonďavá Rihanna" ,ale u mňa Rihanna nikdy na Ritu mať nebude . Chýba jej niečo ...( čo ? to nedokážem vysvetliť , haha ) 
A keďže sa do tohto článku nezmestilo 754588 fotiek ,tak som pre vás na fb vytvorila album , kde môžete okukávať jej štýl . Album nájdete TU !
P.S. pridávať budem už asi normálne . Teda dúfam . Už som prišla z dovolenky a teraz by som len vyspávala ...takže ,ak nebudem písať ,tak spím ! haha 

4 komentáre:

  1. ja Ritu taktiež obdivujem ale stále som jej neprišla na "chuť",neviem si ju nikam zaradiť a možno práve preto ma zaujala atď.je proste iná,dobrá.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. od Rity som počula vlastne len jednu pesničku a tá bola fakt skvelá,teda aj je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teraz prednedávnom nafotila fotky pre Glamour a tam je úplne prekrásna ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)