8/31/2012

Experiment

Dnes ráno ma príjemne prekvapil balíček kozmetickej značky BarryM . Dlho som túto kozmetiku chcela vyskúšať, ale nikdy som sa neodhodlala. Pred nedávnom som sa ale dostala k spolupráci s touto značkou a môj malý sen sa stal skutočnosťou , haha .

Netušila som čo mi z BarryM pošlú, takže som balíček netrpezlivo otvorila a našla som v ňom dva práškové očné tiene  s vysokou pigmentáciu, ktoré dnes na mojom blogu otestujeme :) Farby sa mi na prvý pohľad zapáčili, pretože sa mi páčia zemité odtiene všeobecne . Na to , že tiene v poslednom čase skoro nepoužívam, pri týchto ma napadlo, že by som to možno mala zmeniť. Ten zlatistý oko krásne rozžiaril, takže mi vzniklo niečo ako dymové líčenie so zlatým nádychom . Neviem ako vám , ale mne sa takéto výrazne - skôr večerné líčenie páči veľmi . A na to, že s takýmto líčením veľa skúseností nemám, môžem pochvíliť aj super prácu s tieňmi . Nanášanie pomocou aplikátora bolo naozaj jednoduché , aj keď nie vždy som odhadla správne množstvo . Ak by som sa ale s práškovími tieňmi líčila pravdelne, tak by som to  určite natrénovala lepšie . Ako som vyzerala s týmto líčením si môžete pozrieť TU . A čo vy ? Máte skúsenosti s touto kozmetikou ? :)


Ďakujem BarryM .

9 komentárov:

  1. na oku to vyzerá naozaj skvelo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vypadá to skvěle)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bála som sa reakcie , pretože nie som veľmi skúsená vizážistka . O to viac si vážim vaše pochvaly . Ďakujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Túto kozmetiku vo svojej zbierke nemám, tiež by som ju rada vyskúšala :)

    PS: Na blogu som vyhlásila prvú GIVEAWAY, bola by som veľmi rada ak by si sa zapojila. Pozvanie samozrejme platí aj pre ostatné dievčatá (SR + ČR). Vyhrať môžeš lak na nechty a náušnice :) http://sueandcolours.blogspot.sk/2012/09/11-giveaway-1.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to hezky, u mně by se to ale určitě za chvíli slilo do jednoho fleku a bylo by po parádě :-)

    Paris-London Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) A nezlievajú sa . Sú vážne super - a nehovorím to len kvôli spolupráci . Naozaj . Nespolupracovala by som s niekým komu neverím :)

      Odstrániť
  6. Ahoj, ďakujem za zapojenie sa do mojej GIVEAWAY.. Musím ťa však poprosiť o opätovné sledovanie blogu aj cez GFC, nakoľko mi ťa nezobrazuje v zozname GFC.. Zrejme boli nejaké problémy s GFC, tak to nezaznamenalo tvoje pripojenie k sledovateľom.. Na facebooku je to v poriadku, tam mi ťa zobrazuje normálne :)

    Za pochopenie vopred ďakujem a prajem pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)