8/11/2012

Key West , FL

Nemôžem uveriť , že už je to viac ako mesiac čo sme prišli z USA . Najviac mi pochopiteľne chýba New York . Je to mesto , v ktorom som nechala svoje srdce . Naozaj je úžasné cítiť NY. Nemôžem však povedať , že inde sa mi nepáčilo ( dobre , tak Washington som si práve nezamilovala :D ) . Krásna bola aj Florida . Miesto plné života , teda hlavne Miami, ako som už písala . Dnes Vám chcem však ukázať úplne iné miesto ako doteraz – Key West . Jedno z najkrajších a najhorúcejších miest , ktoré sme v Amerike navštívili .

Key West je síce krásny ostrov , ale ani si neviete predstaviť to teplo !!! Prešli sme sa absolútne odlišnými uličkami ako inde na svete a bolo to skvelé . Tropická atmosféra , domorodci a kokosové orechy :) Naozaj tam bolo krásne ,ale nedokázala by som tam žiť .

Sedem mílový most - smer Key West . 











 
Boli sme v NY , vo Washingtone , v Miami a na Key West-e . Bolo nám božsky . Hneď by som sa vrátila do New Yorku ( a už nikdy by som neodišla ) . Takto by som sa vám chcela poďakovať aj za milé komentáre . Naozaj ďakujem

3 komentáre:

  1. bože dievča,hneď by som šla aj ja!musíš mať dokonalé zážitky.WOW a tieto posty boli úžasné ;!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jůů =) závidím, žes byla v USA! :D
    krásné fotky, moc ti to na nich sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)