8/18/2012

New in - cosmetics

Nemôžem spať , a tak som sa rozhodla , že vám napíšem článok . Bol plánovaný , ale ani sama som nevedela to , kedy ho zverejním , teda popravde som zvažovala či vôbec mám . Nakoniec je tu a vy sa môžete zoznámiť s mojou novou kozmetikou .


Ako som prišla z USA zachcelo sa mi zacítiť vône Juicy Couture , tak som si objednala nejaké vzorky. Mne sa tieto silné a výrazné vône páčia, ale skoro každému inému nevoňali vôbec, čo je pre mňa trošku sklamanie. Je to asi len vec vkusu :) Mimochodom , zamilovala som si ten krásny dizajn.
 
 Ďalej vám predstavujem moje 2 nové farby na líčka . Tá prvá je od Essence z kolekcie Miami Roller Girl , ktorá sa myslím , že už len dopredáva . Druhá je tekutá  lícenka Alverde , ktorú zoženiete v dvoch odtieňoch ( môj je odtien 20 Dark Apricot ). Sama som prekvapená , ale až na nanášanie som s ňou veľmi spokojná .
Ďalšími novinkami v mojej kozmetickej taštičke je tento skvelý ( mentolový ) balzám na pery a lesk na pery - obidva   Beauty Rush by Victoria's Secret .
Revlon . Absolútna jednotka medzi rúžmi . Má krásnu nude farbu, ktorá skoro splýva s make-upom -presne ako to milujem . Odtieň 70 Soft Nude .
 
Z Ameriky som si priniesla aj balzám Carmex , na ktorý som písala recenziu TU . A ak je reč o spokojnosti , tak si ho neviem vynachváliť . Hlavne ten čerešňový 
Poznáte to , idete do drogérie pre jednu vec, ale viete , že to tak neskončí . To sa mi stáva pravidelne . Išla som si pre tento skvelý nadlak od Essence s efektom gélových nechtov a hneď som si kúpila aj lak vo farbe mojich snov - značka L'Oreal Paris .
  A posledná vychytávka tohto postu Plného kozmetiky - praktické odličovacie servítky . Na vodeodolné , ale aj nevodeodolné líčenie od značky Essence .
Teraz sa pochválte vy , čo v posledných dňoch pribudlo do vašej kozmetickej taštičky ?

6 komentárov:

  1. Jak si tak prohlížím všechny ty produkty, nejradši bych okamžitě vykoupila celou drogerii.. Mám tolik věcí co bych si chtěla pořídit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozri , ja mám toho už takto dosť, ale stále je čo kúpiť :D Neznášam to ...

      Odstrániť
  2. Toľko veľa vecí ;D ja zatial nič nemám nič nové lebo som musela nakupovať pred dovolenkou.. Ale ten rúž Revlon by som si rada kúpila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujal ma rúž Revlon, má veľmi krásnu farbu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Revlon je najlepší rúž za poslednú dobu . Vyskúšala som veľa nude odtieňov ako napr. rúž od Catrice , Essence alebo Kate Moss ,ale tento jednoznačne vyhráva . Je to dobrá kúpa ;)

      Odstrániť
  4. Pekné veci :).


    Nominovala som Ťa na Blog awards - viac nájdeš na mojom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)