8/06/2012

RECENZIA : Carmex

Možno niektorí poznáte tento produkt - balzám na pery Carmex . Je to výhra mnohých vizážistov , a tak som sa rozhodla skúsiť tento "zázrak" aj ja , a môžem povedať , že som naozaj spokojná . Carmex original som si priniesla z USA a bola som spokojná tak veľmi , že som si objednala ešte aj Carmex Cherry z Asosu .
Carmex Original - ako som už písala hore , som s ním naozaj veľmi spokojná . Je to balzám , ktorý hydratuje a regeneruje popraskané pery . Je príjemne mentolový a chladivý na perách . Na týchto balzámoch tiež milujem tak trochu retro balenia . Na Slovensku sa žial nepredáva , ale zoženiete ho zaručene napr. v USA alebo v Anglicku , ale tiež aj na www.asos.com , a myslím , že to je najrozumnejšia kúpa ,pretože neplatíte poštovné . Nájdete ho v trošku inom balení TU .

Carmex Cherry - ideálny balzám na leto , ochranný faktor 15 a dokonalá  čerešňová vôňa. Taktiež je chladivý ,takže naj naj naj na horúce letné dni. Aktuálne je to číslo 1 v mojej kozmetickej taštičke  a myslím , že to tak dlho zostane. Naozaj ho odporúčam. Nájdete ho TU .
Vyskúšali ste Carmex alebo poznáte iný super balzám ? :)

5 komentárov:

  1. Carmex jsem nezkoušela, ale mým oblíbeným balzámem je Bi Mat Cay, kterýje taky chladivý, dlouho na rtech vydrží a nádherně regeneruje popraskané rty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. z asosu je poštovné zadarmo ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prosím ťa nemohla by si mi dať svoj e-mail ?? chcela by som sa ťa niečo spýtať

      Odstrániť
    2. Jasne :-) queen-of-jungle@azet.sk

      Odstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)