9/22/2012

Broadway starlet

Poučuli ste už o pigmentoch od Essence ? Ak nie , tak ich dnes spolu otestujeme. Spôsobov , ako ich môžete použiť je viac . Môžete si kúpiť bázu pod očné tiene / podkladový lak na nechty / bázu na pery a môžete začať experimentovať. Pigmenty môžete na tieto bázy jednoducho a hlavne rýchlo a efektne naaplikovať. Pigmenty sa vraj dajú aj jednoducho miešať , čo ma láka hlavne pri tej farbe na pery . Určite to vyskúšam a dám vedieť :)

Zatiaľ som si kúpila len jeden pigment , ktorý som sa rozhodla vyskúšať na nechtoch. Na túto novinku som bola mimoriadne zvedavá , keďže som sa na nalakovaní musela podielať viac ako pri klasickom lakovaní nachtov . Bola som milo prekvapená , že to bolo viac ako jednoduché.

Postup aplikovania pigmentov na nechty :

  • nalepila som si umelé nechty, pretože na mojich by to tak pekne určite nevyzeralo 
  • nechty som prelakovala špeciálnym lakom  pod pigmenty 
  • na lak som jednoducho nasypala pigment , ktorý sa v momente na tento lak "prilepil" a ostatný pigment opadol , takže mi pekne zostal len tam kde mal 
  • nakoniec som si nechty ešte prelakovala nadlakom s efektom umelých nechtov ( o tomto laku by som povedala, že v tomto prípade žiaden takýto efekt nemá , ale pekne to zacelil )
Hotovo :)
















umelé nechty - http://www.bornprettystore.com
báza na nechty ( pod pigmenty) - Essence Coulour Arts
pigment - Essence, odtieň 04 broadway starlet
nadlak - Essence gel-look

Páčia sa vám ? Skúšali ste už pigmenty ?
 

4 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dala som zlý odkaz :D:D...a napísala som že ten pigment sa mi veľmi páči , dúfam že k nám čoskoro dorazia ..:) pozývam na giveaway :D :) http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk/2012/09/naramkova-giveaway.html

      Odstrániť
  2. fakt dobrý nápad a aj pekne to vyzerá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to nádherné! :) ako sa ti to odlakovávalo? ťažko?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)