9/30/2012

The best fashion books & magazines - Teen Vogue

Hádajte čo chystám ? Rozhodla som sa , že vám budem pravidelne písať recenzie na knihy a časopisy o móde . Keďže je to moja vášeň mám ich doma vážne neskutočne veľa , a tak by som vám rada poradila tie, ktoré sa naozaj oplatí kúpiť :)
Dnes začíname s Teen Vogue , s časopisom , ktorý je teraz mojim naj . Prvé číslo som si kúpila v Amerike a rozhodla som sa , že si ho predplatím . Predplatné na 10 čísiel stojí 28,50 eur a predplatiť si ho môžete priamo na stránke http://www.teenvogue.com/ - poštovné sa neplatí ,ale na prvé číslo si počkáte 4-6 týždňov !!!

Ako som už písala hore , Teen Vogue zbožňujem, a to hlavne preto, lebo v ňom nie je toľko reklám ako vo Vogue , Elle alebo kdekoľvek inde . Teen Vogue píše o veľa blogeroch ,  stylistoch , celebritách a hlavne inšpiruje módou v amerických uliciach - to milujem. V žiadnom inom časopise som toľko street style článkov nenašla . Tiež som si zamilovala náhlady do šatníkov či už bloggerov alebo slávnych .  Jednoducho povedané Teen Vogue je ako blog , ale spracovaný do časopisu v malom kabelkovom formáte. Je naozaj super . Myslím, že by bol hriech porovnávať ho s našimi teen časopismi.

Celkové hodnotenie : ♥     

2 komentáre:

  1. těším se na další recenze časopisů! :))
    tahle se mi moc líbí, Teen Vogue bych si chtěla objednat :))
    Tereza♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. teen vouge mi priviezla sestra z francuzska a zamilovala som sa don.uz sa tesin ked si v londyne kupim
    dalsie cislo.s tymi reklamami mas pravdu :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)