2/16/2013

RECENZIA: AVON - Solutions - Cellu Break

Myslela som, že príspevok o Ladyboxe bude posledný na tomto blogu, ale potom prišiel AVON s ponukou dlhodobej spolupráce a keďže nový blog ešte stále zýva prázdnotou, rozhodla som sa, že vám o prvom výrobku napíšem ešte sem. Píšem asi po 100 rokoch a nenormálne sa teším, že sa opäť vraciam do sveta blogovania. Takže si užite už naozaj posledný článok na tomto blogu. :)

Takže...čo ma v balíčku čakalo ? AVON písal, že budem testovať ich nový BB krém a rúž, ale nakoniec sa z toho stalo anicelulitídne telové mlieko ktoré by malo len za 6 dní viditeľne zlepšiť stav miest postihnutích celulitídou. Síce som nikdy nemala v pláne písať o takomto niečom na blog, ale po dlhom uvažovaní som sa rozhodla, že to predsalen vyskúšam. Celulitídu mám na stehnách, takže uvidíme či pomôže. Za 6 dní napíšem výsledky, ale zatiaľ sú moje dojmy veľmi kladné. Krém krásne vonia a to bola vec, ktorej som sa dosť obávala, pretože na takéto veci (krémy a parfémy obzvlášť) mám citlivý nos a hneď ma rozbolí hlava. Konzistencia je tiež skvelá - sametová a trošku "silikónová" , takže sa nebojím, že by s pokožkou neurobil nič. Myslím, že po šietich dňoch napíšem, že pokožku krásne vypína, pretože mi naozaj zatiaľ taký príde. Takže toto anticelulitídne mlieko by malo pomôcť odstaráneniu celulitídy a prvé výsledky by mali byť vidieť po šiestich dňoch aplikácie, za 2 týždňe by sa mali zredukovať tie najkritickejšie miesta a za 4 týždne by ste mali postrehnúť výrazné zlepšenie vzhľadu celulitídy. Takže, dúfam, že ma tento "zázračný krémik"  nesklame a za 6 dní vám píšem moje prvé postrehy. Krém si môžete objednať u svojej Avon Lady z katalógu 4/2013 ( cena 13,30 eur alebo 4,90 eur s kúpou akéhokoľvek výrobku z katalógu 4/2013 ).

P.S. nabudúce by som mala testovať nejakú dekoratívnu kozmetiku od AVON-u :) Píšem to, aby ste sa mohli tešiť (asi pre vás) na zaujmavejšie recenzie, aj keď osobne si myslím, že týmto krémom by pohrdlo len veľmi málo žien, už len preto lebo sa pomaly, ale isto blíži jar a čas nosenia sukní a šiat, na ktoré sa osobne veľmi - preveľmi teším :)

P.S. 2 o tomto anticelulitídnom mlieku, športe, móde, kráse a o mnohom ďalšom sa budete môcť dočítať na mojom novom blogu - www.glitteringdreams.com 

4 komentáre:

  1. Heу very іntereѕting blog!

    My sіte :: tens unit

    OdpovedaťOdstrániť
  2. i hope the cream works for you! I'm currently on a diet plan as well xox
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, jak jsi se dostala k testování výrobku? Oni si tě našli sami nebo jsi se nekde nejak registrovala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ahoj :) Áno vyhľadali si ma sami, takže ti s tým neviem veľmi poradiť. :/

      Odstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)