5/27/2012

RECENZIA : Essence - my skin

V piatok za mnou do Bratislavy prišla kamarátka - modelka .Išla do svojej agentúry na nejaký pohovor alebo niečo také ,takže som ju musela hodinku čakať .Vybrala som sa teda do drogérie na "menší" nákup .Znovu som si kúpila niečo od Essence - z rady výrobkov My skin .Kúpila som si toho samozrejme viac ,ale rozhodla som sa ,že urobím recenziu práve na tieto dva výrobky .
1.Essence : my skin - tónujúci krém pre svetlú pleť (2,59 €) 
Tento krém som si všimla medzi novinkami na oficiálnej stránke Essence a veľmi ma zaujal .Dlho som zháňala niečo ako BB krém ,ale s ešte ľahšou textúrou - jednoducho niečo ako stvorené na letné dni. Našťastie som našla :) Práve tento krém má veľmi ľahkú textúru ,krásne vonia a pokožku vôbec nezaťažuje. Je tiež pravda ,že vôbec nekryje ,čo ale mne absolútne nevadí. Povedala by som ,že je vážne vhodný na leto. Je to pre mňa číslo 1 v tónujúcich krémoch .Dokonca predbehol aj tento z Oriflame ! P.S. predáva sa v dvoch odtieňoch / ja mám bledší /  . Odporúčam :)
2. Essence : my skin - chladivý roll-on na unavené oči (2,79 €)
Už dlhšie mám problém s kruhmi pod očami .Možno je to tým ,že spávam niekedy len 5 hodín .Skúšala som už všeličo (väčšinou to obsahovalo uhorky :D ) . Väčšinou sa požadovaný výsledok nedostavil a riešila som to penovým make-upom . Moja nová zbraň je práve tento roll-on od Essence .Samozrejme obsahuje výťažky z uhoriek a (úspešne) bojuje proti opuchnutým/unaveným očiam. Tiež je veľmi príjemný a chladivý .V návode na použitie píšu ,že je možné ho používať aj na nalíčenú tvár ,čo som zatiaľ neskúšala a ani neplánujem - príde mi to šialené. Takže ,ak máte tiež podobný problém šup šup do drogérie .















P.S. Už čokoro môžete čakať outfit post . Ďakovať za túto myšlienku môžete e-shopom ,s ktorými som rozbehla spoluprácu :)) 
Užite si nedeľu :))

5 komentárov:

  1. Roll on jsem včera koupila v Drážďanech, u nás jsem na něj nikde nenarazila, tak jsem na něj zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Woow :O aj ja chcem pojdem sa na ne pozrieť do obchodu :D:P:D
    Dakujem za giewaway ! super su :*:))
    Pekný deň :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. If you are asked to Enfold the owl gifts yourself, view a professional the perfect giving?
    Among the many cute and creative natural endowment ideas experiencing convalescence, although the inconvenience and pain
    in the neck volition be much less than before.

    Feel free to surf to my website ... owl bathroom decor

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)