10/13/2012

LADYBOX - september 2012

Ladybox - určite viete o čo ide . "Krabička krásy" , ktorá sa po rokoh fungovania v Anglicku, Francúzsku atď. dostala aj k nám . Ladybox je síce český , ale dá sa objednať aj na Slovensko , čo je super . Tento týždeň mi konečne dorazil aj ten môj ( ešte septembrový, pretože sa zdržal na hraniciach ). Už som ho stihla otestovať a rýchle recenzie už čakajú na vás . Októbrový Ladybox si môžete objednať už teraz na http://www.ladybox.cz/ za 13,50 eur .





















Čo skrýva septembrový Ladybox ? 

















1 Nobilis Tilia Balzamický krém Elizabeth 50 ml  - jedno z plných balení, ktoré ma prekvapilo . Nikdy som o tomto kréme nepočula , takže som rada , že ho môžem otestovať . Krém je 100 percentne prírodný a obsahuje veľkú dávku aloe vera, čo je cítiť. Mne osobne nevonia vôbec, takže to ma odrádza od jeho používania , aj keď možno jeho účinky nemusia byť tak zlé . 

2 Pure Fiji telové maslo 15 ml  - vzorka tohto telového masla je naozaj super . Vonia po kokose a mede - nikdy som si nemyslela , že to môže voňať tak dobre . Jeho konzistencia je trošku mútnejšia, maslová čo mi absolútne vyhovuje . Môžem ho teda len odporúčať .

3 Sebamed hydratačný krém 10 ml  - značku Sebamed nemám príliš v láske . V tomto Ladyboxe boli rovno 2 výrobky tejto značky , čo ma až tak nepotešilo . Tento krém však nie je vôbec tak zlý ako som predpoklada - práve naopak . Pleť jemne hydratuje a jeho vôňa nie je príliš výrazná, čo je pre mňa asi najlepšie . 

4 Sebamed Emulzia s olivovým olejom na telo a pleť 20 ml  - takže druhý výrobok od Sebamedu tiež príjemne prekvapil . Normálne som sa čudovala :) Táto emulzia je taká , že ju treba umyť , ale to jej na kvalite neberie . Vonia prekrásne , tak jemne a sladko . Pokožku krásne čistí, a keďže neobsahuje mydlo , je vhodná aj na tvár a najjemnejšiu pokožku . 

5 Garnier BB krém pre svetlú pleť 50 ml  - druhé plné balenie . BB krém zo septembrového Ladyboxu ma potešil najviac. Milujem jeho jemnú vôňu a ľahkosť. Nemám rada hustý make-up, ktorý len zaťažuje pleť . V podstate ho ani nepotrebujem a používam ho len vo výnimočných situáciách , keď je moja tvár na tom extrémne zle. Presne v tomto je BB krém iný a našťastie prišiel v odtieni pre svetlú pleť. Neviem ako vy , ale ja ho zbožňujem a hodnotím ako najlepší BB krém , ktorý som vyskúšala. 

6 Color Club lak na nechty  - v mojom Ladyboxe prišiel biely odtieň, určený na francúzsku manikúru . Takýto lak sa vždy zíde , takže je to jeden , z tých lepších výrobkov, ktorý bol v Ladyboxe. 

7 Iswari raňajková zmes nepražené kakao 33 g - táto super zdravá raňajková zmes vyzerá fajn, ale sama by som si ju určite nekúpila, hlavne preto, lebo nezvyknem raňajkovať . Keď raňajkujem , tak práve cereálie alebo niečo podobné, takže možno niekedy ochutnám . 

Celkové hodnotenie : ♥     

 Máte už svoj Ladybox ? Aké sú vaše dojmy ? 

1 komentár:

Ďakujem za všetky milé komentáre :)