10/28/2012

SenzaBox - október 2012

Som veľmi rada, že vám tento mesiac môžem napísať recenziu na SenzaBox aj ja, pretože som čítala pár nie veľmi pekných recenzií od iných bloggeriek. SenzaBox mňa osobne veľmi milo prekvapil kvalitnými značkami a troma výrobkami v plnej veľkosti. Jediné, čo by som vytkla je cena , ktorá s poštovným na Slovensko je po prepočte vyššia ako 15 eur, čo je podľa mňa veľa, a to hlavne, keď neviete, aké produkty vám prídu. Mne našťastie skoro všetky produkty sadli alebo ich aspoň mám komu podarovať. SenzaBox si môžete objednať na stránke http://www.senzabox.cz/ za 14,62 eur alebo za 16,63 eur na dobierku. ( ceny sú prepočítané podľa aktuálneho kurzu )





1 L´ OCCITANE EN PROVENCE : Parfém pivonka 5ml -  tento maličký parfémik má naozaj zlatý flakón. To malé balenie je jednoducho krásne. Čo sa vône týka , je dosť sladká čo mi vôbec nevadí, ale výdrž je slabá. Sladkú vôňu pivoniek som cítila asi len pol hodinku . 

2 L´ OCCITANE EN PROVENCE : Telové mlieko Verbena 30 ml -  aj táto vzorka je strašne zlatá. Toto telové mlieko vonia krásne . Má prenikavú citrusovú vôňu, ktorú cítiť a vďaka svojej konzistencii je veľmi príjemné na pokožke, ktorá zostala úplne jemnučká <3 

3 & 4  L´ OCCITANE EN PROVENCE : Slamenkový denní a nočný krém 3ml -  tieto dva krémiky som neskúšala a nakoľko vrásky nemám, tak ani skúšať nebudem. Mamina sa  potešila a rada ich otestuje za mňa. Možno vám niekedy o tom napíšem :)

5 Benecos : Natural Kajal -  keď som našla v SenzaBoxe túto prírodnú ceruzku na oči, celkom som sa potešila, pretože som na veľa ceruziek alergická a táto vďaka prírodnému zloženiu u mňa zabodovala. Aj keď je v hnedej farbe a ja preferujem čiernu určite ju pár krát použijem, pretože mi naozaj oči nedráždi - čo je super - a je veľmi pekne pigmentovaná, takže je ako stvorená na nejaké rýchle jemnejšie líčenie.

6 Weleda : Mandlový pleťový krém 7ml -  túto značku som poznala už predtým ako prišiel SenzaBox a tiež ma potešil výrobok od nich, pretože táto značka je tiež dosť drahá a je super, že môžem tento krém otestovať pred tým ako by som ho kúpila. Tento krém má veľmi jemnú vôňu a hustejšie zloženie, takže si nemyslím, že by s ním mohol mať niekto problém. Určený je však hlavne pre extrémne citlivú pleť. 

7 Dermacol : Satin make-up base 30ml -  značku Dermacol veľmi nepoužívam . Popravde mám od nich len jednu veľmi peknú hnedú linku. Táto báza ma veľmi potešila a sadla mi asi najviac zo všetkých produktov októbrového SenzaBoxu. Ani som nevedela, že môže existovať niečo tak jemné a niečo tak úžasne vyhladzujúce :)) Mimochodom táto báza prišla v plnom balení a v drogérií stojí toľko, že sa vám oplatí kvôli nej kúpiť celý SenzaBox. 

8 Elmex : Erosion Protection -   takže táto mini mentolová pastička je tiež fajn, keďže má ochrániť zuby pred stratou zubnej skloviny, čo je zhodou okolností ďalší môj problém. Pasta je malinká, takže ako stvorená na cesty. 

9 Purity Vision : Deo kryštál 24 hodín -  posledná vecička - ďalšie plné balenie. O tomto deodorante som doteraz vôbec nič nepočula. Je zložený z antibakteriálnej soli, ktorá sa používa v indickej a čínskej medicíne k liečebním účinkom. Najzaujmavejšia je pre mňa konzistencia, ktorá je na deodorant netradičná. Výhodou je, že nevonia a je 100% prírodný. Nevýhodou je navlhčovanie, pretože to mi ráno zaberie nejaký ten čas. Takisto by som netvrdila, že účinkuje 24 hodín. Každopádne ma táto novinka zaujala a určite sa pozriem ešte po iných výrobkoch značky Purity Vision. 


Nakoniec by som len poznamenala, že októbrový SenzaBox je podľa môjho názoru super. 9 výrobkov na otestovanie a z toho 3 plné balenia. 2 výrobky mi síce nesadli, ale to mi vôbec nevadí, pretože nie vždy sadne všetko každému. Jedno srdiečko strhávam za cenu :)

Celkové hodnotenie : ♥     

P.S. na ďalší článok The best fashion books & magazines  sa môžete tešiť zajta / pozajtra .


Máte už svoj SenzaBox ? Aký je Váš názor ? 

2 komentáre:

  1. videla som tento box už u mnohých blogeriek a každá má naň iný názor :) osobne si mylsím, že tá cena je až príliš vysoká...ale keď ti kozmetika v nej sadne je to zas výhoidne...ale nikdy nevieš :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ! Je to ako kupovať mačku vo vreci a sloveské zákazníčky si naozaj musia priplatiť hlavne za to poštovné, pretože samotný SenzaBox stojí 11,61 eur, čo by bolo v pohode :) Keby som minula toľko peňazí a naozaj by mi nič nesadlo...dúfajme, že SenzaBox na tomto zapracuje a budeme mať jedného dňa dopravu zdarma, tak ako češky :)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)