10/14/2012

The best fashion books & magazines - Lauren Conrad : Style

Som veľmi rada , že sa vám tieto články páčia, takže vám budem naďalej každú nedeľu písať o tom čo najradšej čítam. Ako ste si mohli všimnúť, píšem o knihách, ktoré sú o móde, štýle, kráse...ale hlavne o tých, ktoré mám rada, takže odo mňa nemôžete čakať veľmi negatívne reakcie. 

Dnes som si vybrala knihu od Lauren Conrad - Style ( kúpite napríklad TU ). Lauren Conrad - jedným slovom "ách" , jej outfity sú vždy dokonalo zladené a inšpiratívne . Najlepšie na nich je, že sú nositeľné na bežný deň. Presne toto je jej cieľom v knihe Style, chce nás naučiť ako si vybrať tie správne kúsky oblečenia na každý deň, ale aj na špeciálne príležitosti. Každý sa v nej určite nájde. V USA to ženy,ktoré chcú poslúchať jej rady majú podstatne ľahšie, pretože Lauren navrhuje oblečenie, ktoré sa exkluzíve predáva len v Kohl's . V Miami som túto kolekciu videla a  vyzerala super. Ceny boli primerané , vôbec nie prehnané a kúsky z jej kolekcie sa nepredávajú len v najmenších číslach, čo je tiež veľké plus pre veľa amerických žien, ktoré sa chcú obliekať štýlovo. Lauren tiež pripravuje novú knihu Beauty , ktorá sa v Amerike začne predávať už 16.októbra, takže vám snáď niekedy napíšem aj o nej :)

Celkové hodnotenie : ♥     




3 komentáre:

  1. na tuhle mám hodně velký zálusk :) ale také jsem si všimla, že i sestry Kardashians vydali podobnou knihu a taky je k dostání v čr ale jen na netu. tak budu ještě rozmýšlet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé, to vypadá skvěle! Skusím se po ní podívat v knihovně, snad ji budou u nás mít :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto knihu hľadám už strašne dlho, takže stokrát ďakujem za typ :D Inak, tieto články sú fakt skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)