10/07/2012

The best fashion books & magazines - The little dictionary of fashion by Christian Dior

A je to tu - znovu je nedeľa . Neviem ako váš , ale môj týždeň ubehol veľmi rýchlo. Plánovala som ísť omrknúť kolekciu Anna Dello Russo pre H&M a  kolekciu Missoni pre Lindex , no vôbec som nestíhala . Dúfam , že budúci týždeň bude všetko lepšie a zvýši mi čas aj na toto. Dnes už konečne  oddychujem a vychutnávam si Tatry . Stihla som vám ešte predtým prednadstaviť článok , tak dúfam , že sa bude páčiť aspoň tak , ako ten minulý . 

Dnes bude reč o mojom malom poklade z New Yorku, s názvom Little Dictionary Of Fashion by Christian Dior . Túto knižku som už dlho chcela, ale nemohla som ju na Slovensku nikde zohnať. Keď som však vošla do kníhkupectva v NY , bol to ako raj na zemi. Milión kníh o móde , o každom módnom návrhárovi ...o všetkom ! Moja vysnívaná knižka bola však tak malá , že som ju tam nemohla nájsť, no nakoniec sa tam našla - posledná, ktorá čakala na mňa . A kedže to bola  položka číslo 1 na mojom wishliste do NY, som veľmi rada , že ju mám , pretože ma nesklamala , aj keď sa musím priznať , že ju stále nemám dokonale preštudovanú ( možno to je tou angličtinou ...) . Inak je táto kniha naozaj dokonalá , ak chcete vedieť ako vnímal Dior módu. Je to "slovník" , ale dozviete sa v ňom o niečo viac ako len význam slov . Nájdete v ňom takú krásu , že sa nebudete stačiť čudovať ! Mimochodom náčrty v knihe ma dostali úplne najviac , takže tejto knihe mốžem dať päť srdiečok .

Celkové hodnotenie : ♥     









































































Máte nejakú obľúbenú knihu o móde , o štýle  o kráse ... ? 

7 komentárov:

  1. Skvělý tip na knížku, bohužel nevím jak bych ji sehnala :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvelý tip ;) hádam ju niekde zoženiem,lebo ma zaujala ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. si ma teraz namotala na tuto knihu :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kočky som rada , že sa vám tieto články páčia , a ak by mal niekto záujem videla som ju aj na amazon.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak táto knižka vyzerá skvele :D Super článok, teším sa na ďalší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja... Ja... Aj ja! Chcem! :D.
    Ach, ja som ju videla na internete. U nás je to s "fashion" knižkami dosť bieda... Zatiaľ mám 3 a to som už vykúpila celý regál ;).

    Kejmy <3.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Škoda, že sa nedá tak ľahko zohnať :(
    http://eriksongirl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)