2/23/2012

Spring wishlist // RUNWAYDREAMZ.COM

GIVEAWAY /končí už 9.3.2012/ 

Konečne sa blíži jar ! Chytá ma jarná nálada a som nadšená z tých jarných jemných a pastelových farieb .Už ma pomali prechádza obdobie čiernej a zemitých farieb .Viem,že čierna ma nikdy neprestane baviť ,ale tieto jarné farby sú vážne fascinujúce.Tiež sa blíži marec , s ktorým prichádza aj kolekcia Marni pre H&M .Môžem vám povedať ,že táto kolekcia sa mi nepáči ...ktovie možno sa mi zapáči keď ju uvidím .Pochybujem ,že sa to stane,ale určite dám vedieť .

Pripravila som tiež jarný wishlist ,ktorý je dosť jednoduchý ,ale pre nadchádzajúcu sezónu myslím ,že celkom postačujúci /zatiaľ :D / .Sú to len základné kúsky ,ktoré naozaj potrebujem /možno nie  všetky :)/.Ešte by som do môjho wishlistu zaradila aj nejaké tenšie/nízke čižmičky,ale akurát som také nenašla. 
A teraz niečo k wishlistu .Parfum Viktor&Rolf ...ách, čo vám k nemu poviem.Myslím,že som ho ospevovala už v minulom príspevku,takže moc hovoriť nemusím .Je úžasný ,ale potrebovala by som sponzora :)) Musím si kúpiť podprsenku /len aby ste vedeli / .No nie je tá hore krásna !? Vlasy ! Chcela by som také vlasy ...presne také ako má tá žienka hore.Sú úžasné ...možno v lete také budem mať /ako sa poznám skôr nie ,ale tak snívať môžem / .Inak je to aj krásny účes.OK, dosť o vlasoch teraz vám poviem niečo o nohaviciach .Túto sezónu som si absolútne zamilovala takú pepermintovú/mint farbu.Nikde som také nohavice nemohla zohnať ,ale na stránkach Tally Weijl som si také všimla ,takže sa asi pôjde na nákupy .Tiež si musím kúpiť balerínky.Veľmi sa mi páčia tie z wishlistu ,ale bohužiaľ na Slovensko mi ich nikdo nedoručí ,takže budem musieť nájsť alternatívne riešenie .Rúže ! Rúže značky Paul&Joe vzyerajú naozaj neskutočne .Zaujala ma presne tá bledučká ružová a pastelová marhuľová..asi si nejaký zoženiem . Ich ponuku si môžete pozrieť TU . Ich nápady ako rúže v tvare mačacích hláv ..no čo vám poviem -posúďte vy.A už len taká klasika .Letné pohodlné tričko na každý deň .Mňa zaujalo práve to z môjho wishlistu - hlavne materiálom ( Tally Weijl ).
                                                                                                                                                                 
Do môjho wishlistu predsalen patrí ešte niečo .Šortky ! Zamilovala som si riflové ..no nie sú úžasné?Tááák strašne sa mi páčia.Dúfam ,že aj v tomto našom "úžasnom" štáte zoženiem nejaké čo sa mi budú páčiť aspoň tak veľmi  ako tie čo vidíte hore.Najviac sa mi z nich páčia prvé ,tie pod nimi a potom ešte posledné v prvom riadku :D / no čo ...musela som vám to povedať.Ak by ste niekde uvideli nejaké ako tie dajte prosím vedieť :) / Ja mám takéto /rozkliknite si článok a berte ohlad na to ,že sú to fotky z minulého roka / .

A ešte niečo ! Pri hľadaní mojich budúcich lások som natrafila na túto stránku http://www.runwaydreamz.com/ . Je to miesto ,kde zoženiete presne takéto nádhery.Myslím,že ak by som mala viac peňazí (dobre - oveľa viac peňazí ) kúpila by som si asi ...ehm ,ehm všetky ! :) Tiež som si všimla skvelé korzety vyrábané v Austrálií ,ale tie vám ukážem nabudúce ,pretože už dnes som vás dosť natrápila /na moje pomery/ dlhým článkom .
Takže dnes to bol trochu dlhší článok a sľubujem ,že ten budúci alebo ten potom bude taký čo je o mne alebo aspoň odomňa pre vás.Pokúsim sa urobiť viac článkov typu DIY ,recenzie a hlavne najväčšou prioritou by mali byť outfity,pretože mám doma veci ,ktoré by som si na seba nezobrala na bežné nosenie,ale dali by sa skvele skombinovať a rada by som vám ukázala ako to všetko vyzerá.Tiež sa chystám na nový dizajn ,takže práce mám dosť .Tiež by som sa vám chcela pochváliť ,že píšem pre časopis Kamarát ako sa obliecť ako celebrita - nič extra ,ale celkom fajn zmena písať niekam inam ako na blog /nie,že by ma to tu nudilo :) / Klik TU ,ak chcete vidieť moju tvorbu a bežte si kúpiť ten časopis veru .Budúci mesiac v ňom môj článok nenájdte ,pretože som nemala čas dokončiť ho ,ale mesiac potom zas prichádzam na scénu :D 

Pre dnešok to bude všetko .Takže ďakujem všetkým ,ktorý sa dostali až na koniec tohto článku :) Do komentárov mi môžete napísať ako sa vám páčia takéto farebné ,ale aj riflové šortky .Tiež napíšte čo si prosíte vo vašom wishliste.Majte sa krásne a info o ďalšom článku hľadajte na facebooku blogu TU :))

10 komentárov:

  1. veľmi pekné. mám rada jemné pastelové farby a farebné šortky:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie pastelové farby. Krásne si to zladila. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...wau , mně nejvíc zaujal ten učes, na tohle já jsem ,.)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jo Marni v H&M je super!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Niektoré marni sa mi páčia, iné vôbec :) Ale tvoj výber je celý super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty šortky jsou super!!! Na mém blogu probíhá giveaway, kdyby ses chtěla zúčastnit:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/2012/02/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty šortky <3 !
    Já se ale na jaro vůbec netěším :D těším se zase na podzim a zimu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné veci ;) Brala by som všetky a hlavne tie šortky. Sú úžasné. Inak označila som ťa v jednej "reťatovke" na mojom blogu tak si prosím pozri príspevok o nechtoch ;).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky milé komentáre :)